WWW.PROSTATITA-CRONICA.COM

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Ultimele subiecte
» Stafilococ Auriu
nerv pudendal prostatita nebacteriana cronica EmptyMier 12 Oct 2022 - 0:18 Scris de Katler Florin

» Haideti sa contabilizam simptomele
nerv pudendal prostatita nebacteriana cronica EmptyDum 15 Noi 2020 - 4:01 Scris de valentyno75

» POVESTEA MEA
nerv pudendal prostatita nebacteriana cronica EmptyLun 24 Feb 2020 - 1:19 Scris de bubulinu11

» Injectii prostata Guercini
nerv pudendal prostatita nebacteriana cronica EmptyMier 15 Mai 2019 - 21:00 Scris de cursor

» Noutăți și sfaturi
nerv pudendal prostatita nebacteriana cronica EmptyJoi 13 Dec 2018 - 8:31 Scris de COV

» Tinctura de merisoare
nerv pudendal prostatita nebacteriana cronica EmptySam 3 Noi 2018 - 15:59 Scris de Cristian32

» PROSTECT -2017
nerv pudendal prostatita nebacteriana cronica EmptySam 13 Oct 2018 - 20:50 Scris de Scl

» Sumetrolim - l-ati luat ? Ati avut reactii adeverse ?
nerv pudendal prostatita nebacteriana cronica EmptyLun 1 Oct 2018 - 15:43 Scris de Cristian32

» Prostato Stem (Herbagetica)+informații - a încercat cineva ?
nerv pudendal prostatita nebacteriana cronica EmptyLun 10 Sept 2018 - 19:56 Scris de Crisseu

nerv pudendal prostatita nebacteriana cronica

+4
Necajitu15
MOMO
Cristian 45
COV
8 participanți

In jos

nerv pudendal prostatita nebacteriana cronica Empty nerv pudendal prostatita nebacteriana cronica

Mesaj Scris de claudiu32 Mar 21 Noi 2017 - 0:05

Eu ma chinul de vreo 6 luni cu dureri  de la un efort fizic alergat,mers pe jos,haltere,abdomene ,din pacate dupa ce am consultat cam 140 de medici:

-internisti
-reumatologi
-ortopezi
-neurologi
-neurochirurgi cei mai buni 8 din tara
-urologi
-ati
-kinoterapeuti
-vreo 30 asa zisi medicina alternativa

Am stat 4 luni la pat (1 luna nemiscat aproape),no work nothing,megadepresie....nu pot sta pe  scaun mai mult de 30 min

RMN -urile (5 la numar) nu descriu nimic major mici protuzii,un disc deg  ,nimic sa evidentieze ceva waw...

zeci de analize,am incercat aproape orice  etc cheltuit undeva la 5000 euro desi am asigurare medicala privata  si platesc cnsa de 14 ani ....tot nu am un diagnostic clar e ceva intre compresie nerv pudendal,chist tarlov,cpps,sindrom piriform,ligament sprain,prostatita cronica,difunctia sacroiliaca....super dezamagit de medicina romaneasca....   pur si simplu ma chinui fara un diagnostic  am luat cred vreo 2000 de antibiotice,antiimflamatoare,calmante,opioide etc.....iau peste 40 de medicamente zilnic...

Este incredibil,as fi preferat sa am 12 hernii la toate vertebrele sau sa fiu paraplegic insa fara durere ...durerile sunt de l3 in jos catre s5 ...zona pelviana,sacrala fata spate toata doar unilateral dreapta....

Singurul profesionist care a avut habar a fost Ovidiu Palea de la Provita unde se recomanda un nerv block .

As face si 20 de operatii ,asa ca poate sa fie mult mai rau ... 

durerile sunt :

unilateral pe dreapta cu distributia nervului pudendal durere coccis,fesa dreapta,anus,scrot,testicol,penis ,zona perineala

cand stau jos ma doare dreapta ,cand pun ceva cald sub fund (la masina scaunele se incalzesc ,ma mai lasa durerea),folosesc si o perna gen potcoava dar nu prea ma ajuta...cand stau pe wc nu ma doare deloc

Sunt diagnosticat de 20 urologi cu prostatita nebacteriana CPPS  ...inainte aveam usturimi mari dupa ejaculare,la urinat etc ,toate simptomele clasice de prostatita numai ca sunt unilaterale nerv pudendal prostatita nebacteriana cronica Smile --

Dimineata nu aveam dureri insa acum sau intensificat ,cand fac miscare nu ma doare din contra ,ma lasa durerea cand merg ,am facut testul H2bl etc ... nu am spondilita 

Am ajuns in urgenta de cateva ori fara un diagnostic doar vag prostatita cronica abacteriana si orhipidimita dreapta...

claudiu32

Sex : masculin Mesaje : 11
Data de inscriere : 26/08/2017
40
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

nerv pudendal prostatita nebacteriana cronica Empty Re: nerv pudendal prostatita nebacteriana cronica

Mesaj Scris de COV Mar 21 Noi 2017 - 7:27

Fiecare caz, ca si dupa organism cu simptomele lui.
Oricum ai multa tarie de caracter, FELICITARI !!!
Intotdeauna trebuie sa ne gandim ca poate fii mai rau decat atat si sa ne autoajutam psihic. Eu recunosc faptul ca uneori sunt foarte deprimat din cauza prostatitei si nu am nici jumatate din simptomele mentionate de tine...
Multa sanatate iti doresc, rabdare si putere !!!

COV

Sex : masculin Mesaje : 27
Data de inscriere : 05/01/2017
34
Localizare : Arad

Sus In jos

nerv pudendal prostatita nebacteriana cronica Empty Re: nerv pudendal prostatita nebacteriana cronica

Mesaj Scris de claudiu32 Mier 22 Noi 2017 - 1:10

Da , nu stiu daca am atat de tare insa m -am gandit de multe ori la suicid in lunile astea...

claudiu32

40

Sus In jos

Mesaj Scris de Cristian 45 Dum 26 Noi 2017 - 6:25

Salut!Si eu cred cam dobândit această durere pelvina(perineala) de la efort fizic zilnic (săpături,derulare cabluri,reparatii cabluri subterane) si numai afara pe orice anotimp.Simptomele sunt cam aceleasi,cu psihicul e greu dar trebuie să mergem inainte.Repausul la pat si la căldură face bine.

Cristian 45

Sex : masculin Mesaje : 30
Data de inscriere : 14/05/2015
55
Localizare : Brasov

Sus In jos

Mesaj Scris de claudiu32 Mier 14 Feb 2018 - 4:37

update:
-nu am scapat de dureri ,sunt la fel uneori si mai accentuate
- cativa urologi mi au spus ca e de la prostata 100% toata aeasta dureri incredibila
-un neurochirurg din strainatate imi spune sa ma operez de un chist Tarlov ca simptomele sunt de la el ar apasa pe S2 ,operatia costa 40.000 euro ...

claudiu32

40

Sus In jos

Mesaj Scris de MOMO Mier 14 Feb 2018 - 10:52

Ce gluma buna ala cu 40,000 de euro,,
MOMO
MOMO
moderatori
moderatori

Sex : masculin Mesaje : 216
Data de inscriere : 10/11/2010
50
Localizare : On the Earth

https://prostatita.forumgratuit.ro

Sus In jos

Mesaj Scris de Cristian 45 Joi 15 Feb 2018 - 10:43

Valoarea PSA poate sa fie in limite normale ca sa ai aceste dureri pelvine?Am facut un nou set de analize si psa ul e 0,65.La urina mi a iesit densitatea 1025! Referinta fiind 1012-1022 si creatinina 0,6 in rest tot in limite normale.Durerile persista in timpul zilei dar nu asa accentuate.Noaptea ma lasa in pace.Am observat ca se accentueaza aceste dureri (perineale, fese ) si dupa o masa bogata cu stomacul plin sau dupa evacuarea scaunului.In rest mictiuni imperioase si noaptea o data.Vara am observat ca ma mai lasa aceste dureri.

Cristian 45

Sex : masculin Mesaje : 30
Data de inscriere : 14/05/2015
55
Localizare : Brasov

Sus In jos

Mesaj Scris de Necajitu15 Dum 18 Feb 2018 - 11:51

claudiu32 a scris:Da , nu stiu daca am atat de tare insa m -am gandit de multe ori la suicid in lunile astea...
Claudiu, gresesti man. Nu mai gandi asa niciodata. Viata ne este data sa o traim..este f adevarat ca ne schimba stilul de viata radical,durerile zilnice ne darama pe interior,psihic,fizic. Cei care au reusit sa isi gaseasca o proprie ameliorare sunt niste oameni f determinati. Insa nu toate schemele de ameliorare functioneaza la toti care suferim de aceasta mizerie de boala. Este greu, f greu. Dar dimineata tot te trezesti si mergi la lucru..norocosi mai sunt si cei care au sustinere de la partenerele de viata..pt ca nu este usor si de multe ori imposibil sa traiesti langa un barbat cu astfel de probleme..si nu ma refer neaparat la sex..ci la faptul ca te degradeaza psihic si devii inchis,ursuz,fara pofta fe viata. esti robot. nu cred in miracole,insa in cazul nostru asta ar fi ultima bariera.. cu Dumnezeu inainte !

Necajitu15

Sex : masculin Mesaje : 32
Data de inscriere : 08/05/2017
40

Sus In jos

Mesaj Scris de iionu88 Dum 18 Feb 2018 - 14:11

Necajitu15 descrii foarte bine starea prin care trecem...

iionu88

Sex : masculin Mesaje : 55
Data de inscriere : 23/10/2017
29
Localizare : Pitesti

Sus In jos

Mesaj Scris de claudiu32 Lun 19 Feb 2018 - 0:07

Da nu trebuie sa gandim asa , insa din cauza iadului asta nu pot sta mai mult de 4 ore in picioare sau pe scaun , lucrez part time ( nu pot sa mai stau 8 ore la munca ) , a trebuit sa ma mut langa munca pentru a putea sa nu fac 1 ora in trafic , cat despre viata sexuala nu exista ...deci e ca si cum as fi in scaunul cu rotile si mai rau fiindca eu am si dureri 24/7/

Sperante sa-mi revin sunt destul de mici , am aproximativ 1 an si dupa 400 de medici (consultatii) vreo 20.000 euro cheltuiti si vreo cateva zevi de kilograme de medicamente starea mea este la fel, nici o imbuntatire.......

Avand pregatire tehnica parca este incredibil ca suntem in sec 22 si medicina este la sec 10 , nici o diferenta intre secolul 10 si sec 22 , sunt milioane de oameni in suferinta unii nici macar nu au un diagnostic , nu exista nici un fel de protocol nimic , parca suntem in evul mediu ...

claudiu32

40

Sus In jos

Mesaj Scris de alin100% Lun 19 Feb 2018 - 1:54

400 de medici? o sa se amelioreze cam 50% dupa vreo 2-3 ani de boala

alin100%

Sex : masculin Mesaje : 108
Data de inscriere : 06/07/2013
41
Localizare : arges

Sus In jos

Mesaj Scris de Necajitu15 Lun 19 Feb 2018 - 4:04

Claudiu,da, sunt al fel de siderat ca nu exista ceva sa ne vindece..Alin, vorbesti de cazuri individuale,eu in anul 2 de boala am simtit ceva ameliorare, anul 3 a fost juma-juma, iar acum anul 4 a revenit in forta..din pacate..

Necajitu15

Sex : masculin Mesaje : 32
Data de inscriere : 08/05/2017
40

Sus In jos

Mesaj Scris de alin100% Mar 20 Feb 2018 - 11:02

euvtot de 4 ani o am. anul trecut din aprilie pana in decembrie a fost totul super. viata sexuala normala...urinari normale...pana in decembrie cand a recidivat...acum sunt in revenire datorita antibioticului prescris

alin100%

Sex : masculin Mesaje : 108
Data de inscriere : 06/07/2013
41
Localizare : arges

Sus In jos

Mesaj Scris de adrianux Joi 29 Mar 2018 - 12:45

http://www.tmswiki.org/forum/threads/pudendal-neuralgia.12928/

Cititi in special postarea userului ezer. Cred ca asta este raspunsul la aceasta boala

adrianux

Data de inscriere : 05/11/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum