WWW.PROSTATITA-CRONICA.COM

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Ultimele subiecte
» Stafilococ Auriu
Prostatita cronică nebacteriană ( prostadinia) EmptyMier 12 Oct 2022 - 0:18 Scris de Katler Florin

» Haideti sa contabilizam simptomele
Prostatita cronică nebacteriană ( prostadinia) EmptyDum 15 Noi 2020 - 4:01 Scris de valentyno75

» POVESTEA MEA
Prostatita cronică nebacteriană ( prostadinia) EmptyLun 24 Feb 2020 - 1:19 Scris de bubulinu11

» Injectii prostata Guercini
Prostatita cronică nebacteriană ( prostadinia) EmptyMier 15 Mai 2019 - 21:00 Scris de cursor

» Noutăți și sfaturi
Prostatita cronică nebacteriană ( prostadinia) EmptyJoi 13 Dec 2018 - 8:31 Scris de COV

» Tinctura de merisoare
Prostatita cronică nebacteriană ( prostadinia) EmptySam 3 Noi 2018 - 15:59 Scris de Cristian32

» PROSTECT -2017
Prostatita cronică nebacteriană ( prostadinia) EmptySam 13 Oct 2018 - 20:50 Scris de Scl

» Sumetrolim - l-ati luat ? Ati avut reactii adeverse ?
Prostatita cronică nebacteriană ( prostadinia) EmptyLun 1 Oct 2018 - 15:43 Scris de Cristian32

» Prostato Stem (Herbagetica)+informații - a încercat cineva ?
Prostatita cronică nebacteriană ( prostadinia) EmptyLun 10 Sept 2018 - 19:56 Scris de Crisseu

Prostatita cronică nebacteriană ( prostadinia)

+2
MOMO
Admin
6 participanți

In jos

Prostatita cronică nebacteriană ( prostadinia) Empty Prostatita cronică nebacteriană ( prostadinia)

Mesaj Scris de Admin Vin 5 Noi 2010 - 4:07

La acest tip de prostatita inca nu sa gasit nici un fel de bacterie.
Admin
Admin
Admin
Admin

Data de inscriere : 05/11/2010
Localizare : Munchen

http://www.prostatita-cronica.com

Sus In jos

Prostatita cronică nebacteriană ( prostadinia) Empty Re: Prostatita cronică nebacteriană ( prostadinia)

Mesaj Scris de MOMO Mier 10 Noi 2010 - 7:56

Sincer era nevoie de un astfel de forum. Sufar de aceasta boala si nu am gasit forumuri decat in stainatate. Felicitari!
MOMO
MOMO
moderatori
moderatori

Sex : masculin Mesaje : 216
Data de inscriere : 10/11/2010
50
Localizare : On the Earth

https://prostatita.forumgratuit.ro

Sus In jos

Prostatita cronică nebacteriană ( prostadinia) Empty Re: Prostatita cronică nebacteriană ( prostadinia)

Mesaj Scris de Admin Mier 10 Noi 2010 - 8:21

Suntem abia la inceput, dar speram sa ne extindem si sa oferim cat mai mult suport celor care au probleme de acest gen. Ideea de a creea acest site a fost inspirata de cateva forumuri mari de profil din strainatate, si din cauza faptului ca sunt foarte multe persoane care au aceasta problema iar acest subiect din pacate este amestecat printre randurile catorva forumuri romanesti. Va multumim ca va alaturati forumului nostru si va dorim insanatorire cat mai rapida.
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin

Localizare : Munchen

http://www.prostatita-cronica.com

Sus In jos

Mesaj Scris de MOMO Mier 10 Noi 2010 - 18:15

Dupa modelul forumului italian, cred ca trebuie sa avem o sectiunea "povestea mea", unde sa scriem fiecare ce simptome avem si ce tratamenente am incercat.

Simptomele mele sunt:
Durere pelviana, senzatia de ardere pe uretra, mai ales după urinare.
Tulburări ale aparatului urinar: urinare frecventă, jet slab, nicturia, uneori urina tulbure sau cu miros rău.
tulburări sexuale: pierderea libidoului, disfuncţie erectilă şi sensibilitate anormala a penisului(amorteala), anxietate de performanţă.

Tratamentele au fost cu antibiotice (Tavanic, Zinat, Zanocin), alfa-blocante, antispastice, medicamente pentru durere, tratament naturist, acupunctura, toate fara îmbunătăţiri substanţiale sau cu imbunatatiri de moment.

In decursul a doi ani am vazut 5 urologi, 2 neurologi si un psiholog.

Nu am gasit inca o solutie, dar inca mai sper. Astept si povestile altor membri ai forumului.
MOMO
MOMO
moderatori
moderatori

50

Sus In jos

Mesaj Scris de rosu romeo Dum 6 Feb 2011 - 12:31

buna ma alatur voua
am aceleasi sintome ca descrierile de mai sus
si nu stiu ce sa fac
pe undea am fost nu miau dat mari sperante
acum miau dat sa eu prostamol uno si nu este bun de nimic
trebuie sa merg la un control sa vad ce imi zice doctorul
daca aveti o solutie favorabila la problema aceasta, adica antidotul care te scapa de chin va rog sa il postati pe forum
va vom fi recunoscatori
va multumim pentru intelegere
prostatita asta ne da batai de cap
, ne face sa nu mai avem viata sexuala, sa ne bucuram de acest dar .

rosu romeo

Sex : masculin Mesaje : 2
Data de inscriere : 05/02/2011
52
Localizare : bacau

Sus In jos

Mesaj Scris de MOMO Lun 7 Feb 2011 - 7:36

@rosu romeo Nu exista un antidot, o "pilula magica" pentru aceasta stare (eu ma feresc sa-i mai spun boala). Exista doar speranta, rabdare si atitudinea pozitiva. Stiu ca par cuvinte goale, dar le spun din experiență. Starea psihica optimista e singura care a dat rezultate la mine.
PS. Spune-ne de cat timp ai simptomele.
MOMO
MOMO
moderatori
moderatori

50

Sus In jos

Mesaj Scris de rosu romeo Lun 7 Feb 2011 - 8:24

multumesc de sfat
am aceste simtome de aproape un an
dar in ultima vreme sau agravat
chiar nu stiu ce sa mai cred
chiar nu se poate face nimic
numi vine sa cred ca nu este un remediu in acest sen
sau un medicament
in fine
daca mai apar noutati pe aceasta tema va rog sa sa ma anuntati

rosu romeo

Sex : masculin Mesaje : 2
Data de inscriere : 05/02/2011
52
Localizare : bacau

Sus In jos

Prostatita cronică nebacteriană ( prostadinia) Empty prostatita nebacteriana

Mesaj Scris de ionel_48 Sam 26 Mar 2011 - 5:14

Revin cu cateva precizari ,dupa ce consider ca ca am scapat deocamdata, de prostatita!!1)Analizele de laborator mi-au iesit bune(nu mai am hematii in urina). 2)Mi-a disparut durerea de 14 zile.3)Noaptea nu ma mai scol sa urinez(urinez la 10 seara si urmatoarea cam la 6 dimineata).Urinarile zilnice sunt normale.Jetul este normal.Si acum INSIST asupra tratamentului :puteti ingurgita orice nu face rau,dar daca nu faceti tratament cu CALDURA la sezut de trei ori pe zi (orice procedeu este bun)n-o sa scapati de durere,si aveti grija de circulatia periferica(pun pariu, ca prostatita fac doar cei cu circulatia periferica proasta,ma refer la cea nebacteriana).Si ca invatatura de minte ,la primul simptom se incepe imediat tratamentul(eu am inceput dupa 6-7 luni,iar cu caldura de o luna)Cine este sceptic sa faca o simpla proba,sa urmareasca dupa o baie calda daca nu-i scade durerea.Va salut pe toti si va doresc sanatate.

ionel_48

Sex : masculin Mesaje : 16
Data de inscriere : 06/03/2011
76
Localizare : gherla

Sus In jos

Mesaj Scris de adrianux Sam 26 Mar 2011 - 8:07

ionel_48 a scris:Revin cu cateva precizari ,dupa ce consider ca ca am scapat deocamdata, de prostatita!!1)Analizele de laborator mi-au iesit bune(nu mai am hematii in urina). 2)Mi-a disparut durerea de 14 zile.3)Noaptea nu ma mai scol sa urinez(urinez la 10 seara si urmatoarea cam la 6 dimineata).Urinarile zilnice sunt normale.Jetul este normal.Si acum INSIST asupra tratamentului :puteti ingurgita orice nu face rau,dar daca nu faceti tratament cu CALDURA la sezut de trei ori pe zi (orice procedeu este bun)n-o sa scapati de durere,si aveti grija de circulatia periferica(pun pariu, ca prostatita fac doar cei cu circulatia periferica proasta,ma refer la cea nebacteriana).Si ca invatatura de minte ,la primul simptom se incepe imediat tratamentul(eu am inceput dupa 6-7 luni,iar cu caldura de o luna)Cine este sceptic sa faca o simpla proba,sa urmareasca dupa o baie calda daca nu-i scade durerea.Va salut pe toti si va doresc sanatate.

Spune-mi te rog, aparatul tau are si vibratii? Eu am deja unul de genul asta care are si vibratii. Partea proasta este ca nu se poate folosi doar caldura...Iar cu vibratii am incercat cateva luni in urma si mi-a accentuat durerile.

adrianux

Sus In jos

Mesaj Scris de ionel_48 Sam 26 Mar 2011 - 10:29

al meu functioneaza cu si fara vibratii.eu l-am folosit cu caldura si vibratii 3-5 minute

ionel_48

Sex : masculin Mesaje : 16
Data de inscriere : 06/03/2011
76
Localizare : gherla

Sus In jos

Mesaj Scris de mms Lun 28 Mar 2011 - 2:14

Este bine sa tii o sticla cu apa calda in regiune ?are rezultate?

mms

Sex : masculin Mesaje : 154
Data de inscriere : 10/02/2011
40
Localizare : mures

Sus In jos

Mesaj Scris de adrianux Lun 28 Mar 2011 - 2:24

mms a scris:Este bine sa tii o sticla cu apa calda in regiune ?are rezultate?
E bine si cu apa calda, eu asa faceam la inceput in stadiu incipient, si avea un efect de calmare temporara. Eu am comandat si un aparat Mavit, sper sa gasesc o modalitate de fizioterapie pe termen lung.

adrianux

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum