Ultimele subiecte
prostatita nebacteriana
4 participanți
prostatita nebacteriana
Revin,mai ales pentru MOMO,mie mi-a disparut durerea,si celelalte cam de o luna,tratament cum am mai scris,am facut cu caldura de trei ori pe zi.Am scris despre ciorapi din Neopren,sa nu-i folositi ca la purtat de durata afecteaza pielea,folositi ciorapi de lana si bumbac.
ionel_48- Sex : Mesaje : 16
Data de inscriere : 06/03/2011
76
Localizare : gherla
Re: prostatita nebacteriana
Salutare,domnilor!
Cam multa liniste pe forum.Ce se intampla?A mai incercat cineva vreun tratament cu rezultate satisfacatoare?
La mine,cand ma mai lasa durerile,cand ma iau din nou...Se pare ca nu scapam cu una cu doua.E clar ca e ceva latent si se activeaza din cand in cand.Eu unul am observat ca ejacularea imi face rau.Nu prea imi convine mai ales ca sunt proaspat casatorit si am vrea un copil
Apropos,voi ce informatii aveti in legatura cu acest aspect?Poate prostatita sa afecteze fertilitatea?Conteaza daca e bacteriana sau nebacteriana?
Merci,
Tudor
Cam multa liniste pe forum.Ce se intampla?A mai incercat cineva vreun tratament cu rezultate satisfacatoare?
La mine,cand ma mai lasa durerile,cand ma iau din nou...Se pare ca nu scapam cu una cu doua.E clar ca e ceva latent si se activeaza din cand in cand.Eu unul am observat ca ejacularea imi face rau.Nu prea imi convine mai ales ca sunt proaspat casatorit si am vrea un copil
Apropos,voi ce informatii aveti in legatura cu acest aspect?Poate prostatita sa afecteze fertilitatea?Conteaza daca e bacteriana sau nebacteriana?
Merci,
Tudor
tudor- Sex : Mesaje : 13
Data de inscriere : 08/03/2011
42
Localizare : constanta
Parerea mea este ca nu conteaza lucrul daca este bacteriana sau nu din punctul de vedere al simptomelor dar prostatita bacteriana provoaca infertilitate si din pacate majoritatea avem acest tip de prostatita si eu deasemenea .
iancu cosmin- Sex : Mesaje : 53
Data de inscriere : 29/11/2010
38
Localizare : ploiesti
Din cate am inteles cea nebacteriana este majoritatea peste 90%..Un tratament care a avut efect la mine 65% este vitamina e forte, zinc, 2 pastile propolist(proposept) zilnic inainte de masa 15 zile, dupa care 15 fara tratament, 15 cu tratament si tot asa de 3 ori . (45 zile de tratament).
eugen- Sex : Mesaje : 121
Data de inscriere : 27/04/2011
38
Localizare : bucuresti
Subiecte similare
» Prostatita nebacteriana la 26 de ani?
» Prostatita cronică nebacteriană ( prostadinia)
» Prostatita bacteriana sau nebacteriana??
» Prostatita nebacteriana, jet urinar imprastiat
» nerv pudendal prostatita nebacteriana cronica
» Prostatita cronică nebacteriană ( prostadinia)
» Prostatita bacteriana sau nebacteriana??
» Prostatita nebacteriana, jet urinar imprastiat
» nerv pudendal prostatita nebacteriana cronica
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Mier 12 Oct 2022 - 0:18 Scris de Katler Florin
» Haideti sa contabilizam simptomele
Dum 15 Noi 2020 - 4:01 Scris de valentyno75
» POVESTEA MEA
Lun 24 Feb 2020 - 1:19 Scris de bubulinu11
» Injectii prostata Guercini
Mier 15 Mai 2019 - 21:00 Scris de cursor
» Noutăți și sfaturi
Joi 13 Dec 2018 - 8:31 Scris de COV
» Tinctura de merisoare
Sam 3 Noi 2018 - 15:59 Scris de Cristian32
» PROSTECT -2017
Sam 13 Oct 2018 - 20:50 Scris de Scl
» Sumetrolim - l-ati luat ? Ati avut reactii adeverse ?
Lun 1 Oct 2018 - 15:43 Scris de Cristian32
» Prostato Stem (Herbagetica)+informații - a încercat cineva ?
Lun 10 Sept 2018 - 19:56 Scris de Crisseu